Eesti rühmvõimlejad kogusid nädalavahetusel MK punkte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika rühm Sunshine
VK Janika rühm Sunshine Foto: Janika Mölder

Nädalavahetusel toimus Soomes kolmas maailmakarika etapp rühmvõimlemises, kus osales VK Janika Sunshine (treenerid Kristiina Noor ja Maire Kamarik) ja VK Janika Tallinn meistriklassi rühm (treenerid Epp Rohila, Galina Kedrina ja Heili Parras).

Finaalvõistlusega kogus VK Janika Sunshine 34,8 punkti (I etapil Tartus koguti 34,85 punkti), mis andis üldkokkuvõttes viienda koha kahe Venemaa võistkonna, Bulgaaria ja Soome järel. Esimest aastat täiskasvanute konkurentsis võistlev naiskond sooritas mõlemal päeval head katsed.

VK Janika Tallinn lõpetas finaalvõistluse kaheksandana. Neljas MK etapp toimub aprillikuus Bulgaarias.

Juunioride MK II etapi kaksikvõit läks ettearvatult Venemaale. Pronksmedali võitis Bulgaaria. Tartu VK Janika juunioreliit (treenerid Jelena Karpova ja Janika Mölder) sai neljanda koha, kaotades kolmandale kohale vaid 0,2 punktiga. Teisena Eesti võistkondadest finaali pääsenud Tartu VK Janika Garnett (treenerid Grete Reimand ja Maarja Jaanovits) lõpetas finaalvõistluse seitsmendana. VK Janika juunioreliit ja Garnett alustavad ettevalmistust aprillikuus toimuvateks rühmvõimlemise juunioride maailmameistrivõistlusteks.

Koos maailmakarikaetapiga toimus Vantaas noorteturniir Alpen Cup. Eestist osales neli võistkonda. Finaalvõistlusele pääsesid VK Rütmika Perfetto (treenerid Liisel Perlin ja Svetlana Unt) ja VK Janika Iirised (treenerid Grete Reimand ja Maarja Jaanovits) Tartust ning VK Piruett Impulss (treener Anu Mölder) Tallinnast. VK Rütmika lõpetas võistluse kolmanda kohaga, VK Piruett Impulss viienda kohaga ja VK Janika Iirised olid kuuendad. Kaksikvõidu jätsid koju Soome võistkonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles