REPORTAAŽ ⟩ Tartu kossufännide kaheksa aastat pikk tiitlinälg jäi kustutamata

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tartu Kuues Mees tegi Kalevi spordihallis kõik, et meeskond üle kaheksa aasta Eesti meistriks aidata. Seekord jäi veel eesmärk täitmata.
Tartu Kuues Mees tegi Kalevi spordihallis kõik, et meeskond üle kaheksa aasta Eesti meistriks aidata. Seekord jäi veel eesmärk täitmata. Foto: Madis Veltman / Postimees

Tartu Ülikool Maks & Moorits kaotas laupäeval Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria kolmanda kohtumise 82:89 BC Kalev/Cramole. Seega jäädi finaalis teist aastat järjest 0:3 vastastele alla ja lõpetati hõbemedalitega. Kes aga ära ei kadunud, olid Tartu fännid. Tartu Kuues Mees sõitis finaaliks pilgeni täis bussiga Tallinnasse kohale, et oma kangelastele hooaja lõpus viimane tõuge anda.

Tartu Kuuenda Mehe peaeesmärk on lihtne: toetada Tartu ülikooli korvpallimeeskonda kõikidel kodu- ja välismängudel. Fänniklubi ühe eestvedaja Raivo Kulli sõnul on mõned nende liikmed käinud koos korvpalli vaatamas alates 2004. aastast.

«Minuga koos on käinud kümmekond inimest alates aastast 2008. Kunagi käisime suure bussiga kõigil võõrsil kohtumistel, aga nüüd on pundi kokkusaamine veidi keerulisem,» rääkis Kull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles