Pildid Tartu rattaralli võitis Norman Vahtra

Tartu Postimees
Copy

Täna sõidetud Tartu rattaralli pika distantsi võitis Norman Vahtra, 128 kilomeetrit läbis ta ajaga 2.41.42

Teisena ületas lõpujoone eestlane Karl Kurits, kes jäi võitjale alla kahe sekundiga, kolmas oli Rootsi koondise liige Hugo Forsell. Kokku nelja lõpetaja finišiajaks on märgitud 2.41.45.

Tänavuse Tartu rattaralli võitja selgitati välja neljateistkümneliikmelisest jooksikute grupist, mille edu jälitajate eest kasvas kohati kuni kolmele minutile. Tartu linna piirile jõudes oli selge, et jälitajad jooksikuid kinni ei püüa ning liidrid alustasid äraminekukatseid.

«Hoidsin täna pikalt külma närvi ning sõitsin säästlikult grupi tagumises otsas oma hetke oodates. Sõpruse sillal ründasin,» rääkis igapäevaselt Go Sport–Roubaix–Lille Métropole tiimis pedaaliv Norman Vahtra. 

Naistest oli finišiprotokolli järgi kiireim rootslane Matilda Frantzich ajaga 2.47.34, kiireim eestlanna Elisabeth Ebras sai kirja sama lõpuaja, nagu ka kolmanda naisena lõpetanud Elina Tasane. Paremusjärjestus selgitati fotofiniši abil.

Tasavägise naiste arvestuse võitnud Frantzich oli kokkuvõttes 32. kohal.

«Olen tulemusega väga rahul, sest ma ei oodanud võitu. Nii Tartu rattaralli rada kui Tartu linn meeldivad mulle väga,» ütles Frantzich.

Vaata kõikide Tartu rattaralli distantside tulemusi SIIT.

Hetkeseisuga on 42. Tartu rattarallist osa võtnud enam kui 5000 suurt ja väikest rattasõpra. Virtuaalsõit kestab veel nädal aega, 4. juunini.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles