Juunist vahetub Tartus varahommikune lehekandja

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Juunist peaks ajalehed Tartu postkastidesse jõudma hommikuti vahemikus kella poole neljast poole kaheksani.
Juunist peaks ajalehed Tartu postkastidesse jõudma hommikuti vahemikus kella poole neljast poole kaheksani. Foto: Omniva

Alates juunist vahetub Tartus hommikune lehtede kojukandja. Express Posti (Expo) asemel toob hommikused ajalehed postkastidesse Omniva.  Omniva ootab veel uusi töötajaid ning palub lehetellijailt tagasisidet ning kannatust.

Omniva jaotuskeskuste lõuna piirkonna juht Jaanus Jõelaid selgitas, et ajaleht tuuakse postkasti varahommikul ajavahemikus kell 3.30–7.30.

Jõelaid lisas, et kuna Omniva postikulleri kandering võib erineda varasema teenuse osutaja postiringist, võib kuller jõuda lehega konkreetsele aadressile kas pisut varem, samal ajal või ka pisut hiljem. «Esimestel päevadel tüütatakse postiringi sisse, anname endast parima, et toimetada kõik lehed kiirelt ja turvaliselt tellitud aadressile,» sõnas ta. 

Koostöö korteriühistutega

Et hommikuse postiringi ülesehitus ning teekond on uus ja ka töötajad, kes lehti hakkavad tooma, on uued inimesed uuel töökohal, võib seetõttu minna natuke aega, et saada teenuse osutamine võimalikult sujuvaks. Senine Omniva postikanne jätkub tavapäraselt ja seal muudatusi plaanis ei ole.

Omniva palub korteriühistutelt anda neile ka välisuste võtmed. «Oleme võtnud ühendust ühistute esindajatega ja palume ühistutel ja majaomanikel kontrollida üle, et kas nende maja võti on Omniva esindajale juba antud varahommikuseks kandeks. 

Otsivad töötajaid

Postikastidesse hakkavad lehti tooma ligi kuuskümmend töötajat. Osa neist töötas varem endises kandefirmas Express Post. Enamik on siiski uued töötajad, kelle koolitab Omniva välja. Et uute töötajate puhul kulub õppimiseks veidi aega, palub Omniva lehetellijatelt mõistvat suhtumist ning palub teada anda, kui leht ei ole ikkagi postkasti jõudnud.

Veel on Omniva lehekandes täitmata kuni kümme töökohta, osade kandidaatidega on töövestlused pooleli. «Meile on tööle tulnud töötajaid Expost, oleme võtnud uusi töötajaid ja lisaks on meie oma töötajad, teeme veel ka värbamispäevi ja tihedat koostööd töötukassaga,» lisas Jõelaid.

Kellele teatada kui hommikul ei ole lehte postkastis?

Omniva palub lehetellijatelt tagasisidet, eriti juuni esimestel päevadel ja kui juhtub, et nad ei ole lehte saanud.

Selleks tuleb helistada klienditeeninduse telefonil 661 6616 või kirjutada e-posti aadressil info@omniva.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles