Piltuudis ⟩ Bolti tõukerattad leidsid parkimiskoha bussiootepaviljoni katusel

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kaks Bolti tõukeratast olid pargitud Näituse tänaval bussioote paviljoni katusele.
Kaks Bolti tõukeratast olid pargitud Näituse tänaval bussioote paviljoni katusele. Foto: Erakogu

Neljapäeva keskpäevapaiku võis näha Tartus Näituse tänaval kummalist vaatepilti, kus kaks Bolti renditõukeratast oli pargitud bussiootepaviljoni katusele.

Pilt sellest, et Bolti tõukerattad olid pandud bussiootepaviljoni katusele, ilmus juba kolmapäeva õhtul Facbooki gruppi «Märgatud Tartus».

Bolti pressiesindaja Liisi Maria Muuli sõnas, et see on väga ebatavaline koht, kust nende töötajad on pidanud tõukerattaid kätte saama. «Õnneks pahatahtlikku vandaalitsemist esineb väga harva ning inimesed enamasti mõistavad, et tõukeratas on liiklusvahend, mida tuleb parkida korrektselt ja ohutult,» märkis Muuli.

Ta lisas, et peamiselt on ebatraditsioonilised parkimiskohad kinnised hoovid ja trepikojad, kust järgmistel sõitjatel pole võimalik tõukeratast rentida. «Sellisel juhul harime viimati tõukeratast kasutanud klienti, kuhu tõukerattaid parkida tuleks,» selgitas Muuli.

Bussiootepaviljoni katusele tõstetud tõukeratastest Bolti töötajad teavad ning meeskond lubas need neljapäeval katuselt alla tõsta. «Selline tõukerataste paigutamine on ohtlik ka kaasliiklejatele ning väga kahju on näha, et tõukeratastega sel moel on käitutud,» lisas Bolti pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles