Endine Elva vallavanem asub tööle Kambja vallavalitsuses

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Endine Elva vallavanem Toomas Järveoja asub Kambja abivallavanema ametisse.
Endine Elva vallavanem Toomas Järveoja asub Kambja abivallavanema ametisse. Foto: Kristjan Teedema

Kolmapäeval kinnitas Kambja vallavolikogu ametisse uuenenud vallavalitsuse. Kambja abivallavanema kohale asub endine Elva vallavanem Toomas Järveoja.

Viieliikmelist vallavalitsust juhib vallavanem Illari Lään. Uuenenud valitsusse kuuluvad ehitus-, planeeringute ja haldusvaldkonna abivallavanem Toomas Järveoja, sotsiaal-, haridus- ja kultuurivaldkonna abivallavanem Liis Rosin, sotsiaalosakonna juhataja Rahel Tamm ning maa- ja ehitusosakonna juhataja Timo Varik.

Reformierakondlane Toomas Järveoja on pikaajalise kogemusega omavalitsusjuht. Ta on juhtinud Elva linnavolikogu ja linnavalitsust ning olnud haldusreformi järel ka Elva vallavanem.

Ta kuulus riigikokku eelmise koosseisu ajal. Märtsis toimunud riigikogu valimistel tegi Järveoja Jõgeva- ja Tartumaal Reformierakonna nimekirjas küll paremuselt kolmanda tulemuse, kogudes veidi üle 1600 hääle, kuid riigikokku pääsemiseks sellest siiski ei piisanud. Järveoja on lõpetanud Tallinna polütehnilise instituudi.

Liis Rosin on täitnud Kambja abivallavanema kohuseid 2022. aasta kevadest. Samuti on ta kuulnud vallavalitsuse koosseisu. Tõrvandis sündinu ja kasvanuna omandas ta keskhariduse Ülenurme gümnaasiumis ja kõrghariduse Tallinna ülikoolis. Enne abivallavanema ametikohale asumist töötas Rosin aastaid Tõrvandi lasteaias juhtivatel kohtadel.

Rahel Tamm on omavalitsuses puutunud kokku sotsiaalteemadega alates 2009. aastast, sotsiaalosakonna juhiks sai ta 2018. aastal. Ta on olnud ka varem Ülenurme vallavalitsuse liige. Tamm on lõpetanud 2007. aastal Tartu ülikooli kasvatusteaduste erialal.

Timo Varik juhib maa- ja ehitusosakonda 2022. aastast, olles töötanud varem samas osakonnas ehitusspetsialistina. Ta on olnud ka varem Kambja vallavalitsuse liige. Varik omab magistrikraadi Eesti maaülikooli loodusvarade kasutamise ja kaitse erialal.

Aprillis peetud Kambja vallavolikogu istungil astusid tagasi kolm vallavalitsuse liiget. Nende seas ka sel kolmapäeval taas ametisse kinnitatud abivallavanem Liis Rosin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles