Turvatöötaja peatas Eedeni keskuses noaga naisterahva

Tartu Postimees
Copy
Naine kasutas joobes mehe haardest vabanemiseks nuga. Pilt on illustreeriv.
Naine kasutas joobes mehe haardest vabanemiseks nuga. Pilt on illustreeriv. Foto: Erik Prozes

Möödunud nädala reede õhtul  kutsus Tartus Eedeni turvatöötaja appi patrulli, sest keskuses viibis narkojoobe tunnustega naisterahvas, kellel oli käes nuga. Kuna oli kahtlus, et naisterahvas on ohtlik teistele ja iseendale, pidasid turvatöötajad ta kinni.

Olukorda sekkus ka naisega kaasas olnud mees, kellega tekkis rüselus. Kinnipidamisel nuga ei leitud, kuid kaamerasalvestiselt on näha, et naisterahval oli nuga käes. Kohale kutsuti politsei, kes tutvus kaamera salvestistega ja naine anti neile üle. Keegi vigastada ei saanud.

Tartu patrullitalituse juhi Argo Arukase sõnul sai häirekeskus teate, et 33-aastane mees ja 24-aastane naine käituvad Tartus Eedeni keskuse söögikohas imelikult ning keelduvad lahkumast. Häirekeskusse helistas keskuse turvatöötaja, kes palus juhtumi lahendamisel politsei abi.

«Mehe ja naise vahel oli puhkenud vaidlus, sest mees oli võtnud naise telefoni enda kätte. Vaidluse käigus hoidis naine käes nuga, mille mees tema käest ära võttis,» kirjeldas Arukase olukorda.

Turvatöötajad lahendasid keskuses olukorra, kuid kuna mees ei allunud nende korraldusele, kasutati tema ohjeldamiseks esiti käeraudu ning pisargaasi. Politseinike saabudes olid naine ja mees juba rahunenud ning nende riid oli lõppenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles