Delta majanduskonverentsil hakatakse kasvu häkkima

Tartu Postimees
Copy
Möödunud aasta konverents Delta keskuses.
Möödunud aasta konverents Delta keskuses. Foto: Erakogu

Konverentsil arutletakse näiteks selle üle, millele keskenduvad era- ja avaliku sektori juhid praegu, kuidas suudavad ettevõtted kohaneda kiiresti muutuva ärikeskkonnaga, millised on vajalikud sammud jätkusuutliku kasvu nimel ning milline on riiklike algatuste roll majanduse kasvuvõimaluste loomisel.

Konverentsil esinevad AVH Grupi nõukogu esimees Heiti Hääl, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantsler Luukas K. Ilves, Utilitas Tallinna juhatuse esimees Robert Kitt, Viru Keemia Grupi juhatuse esimees Ahti Asmann, Tallink Grupi juhatuse liige Piret Mürk-Dubout ning paljud teised oma valdkonna eksperdid ülikoolidest, ettevõtetest ja mujalt.

Konverentsi ühe korraldaja, Tartu ülikooli turundusprofessori Andres Kuusiku sõnul seni käidud tee Eesti majandust enam edasi ei vii. «Vanad meetodid ei toimi ja konverentsil osalejad annavad inspiratsiooni, mis meid edasi peaks viima,» sõnas ürituse korraldaja.

Konverents toimub 26. mail kell Tartu ülikooli Delta keskuses. Samuti tähistatakse konverentsil Tartu ülikooli majandusteaduskonna 85. aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles