Suure mängu ootuses: täna on ülikooli spordihoonesse oodata rekordpublikut

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tartu ülikooli korvpallimeeskond tegi eile viimase saalitrenni enne finaalseeria teist kohtumist. Oskusi lihvisid Ty Gordon (vasakul), kes tõusis esimeses mängus küll Tartu resultatiivseimaks, kuid patustas kuue pallikaotusega. Leemet Böckler jäi hätta skoori tegemisega.
Tartu ülikooli korvpallimeeskond tegi eile viimase saalitrenni enne finaalseeria teist kohtumist. Oskusi lihvisid Ty Gordon (vasakul), kes tõusis esimeses mängus küll Tartu resultatiivseimaks, kuid patustas kuue pallikaotusega. Leemet Böckler jäi hätta skoori tegemisega. Foto: Margus Ansu

Eesti meistrivõistluste finaalseeria Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ja BC Kalev/Cramo vahel sai avapaugu 18. mail Tallinnas. Kuigi Tartul oli võimalus sepistada üllatus, suutis kodumeeskond kohtumise lõpufaasis närvi külmema hoida ja 71:65 võidu vormistada. Nii ülikoolilinna esindusmeeskonna fännid kui ka treener usuvad, et finaalseeria teises kohtumises on kodupubliku ees võimalik Cramot hammustada küll. Mäng saab ülikooli spordihoones avavile teisipäeval kell 19.

Kodumängul on nagu ikka väga suur roll fännidel. Meeskonna mänedžeri Robert Peterson sõnul oodatakse saali selle hooaja rekordpublikut.

«Poolfinaalis Pärnu vastu oli rahvast 1650 ja peale. Kui puhtalt eelmüüki vaadata, on finaalmängule rohkem rahvast tulemas. Otsatribüün on kindlasti lahti. Ootame publikut sinna 2000 kanti. Eelmise aasta finaalis oli saalis 2100 inimest, kui ma ei eksi,» rääkis Tartu esindusmeeskonna mänedžer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles