Uueturu pargi elurikas niit saab kaaslaseks rohtla (1)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Esmaspäeva ennelõunal käis Uueturu pargis koorimisalade mõõtmine. Pole nii lihtne midagi, nentisid Anna-Liisa Unt (vasakul) ja Karin Bachmann (paremal).
Esmaspäeva ennelõunal käis Uueturu pargis koorimisalade mõõtmine. Pole nii lihtne midagi, nentisid Anna-Liisa Unt (vasakul) ja Karin Bachmann (paremal). Foto: Kristjan Teedema

Südalinna elurikkuse suurendamine jätkub sel nädalal Uueturu parki linnarohtla rajamisega. Esmaspäevast kolmapäevani käib pargis istutuseks vajalik ettevalmistus, mille käigus kooritakse osa murukamarast. Kuna pargis asjatavad mõne päeva traktorid, on see aiaga piiratud ja tööde lõpuni läbimatu.

Esmaspäevast kolmapäevani käib Uueturu pargis istutuseks vajalik ettevalmistus. Kuna pargis asjatavad traktorid, on see aiaga piiratud ja tööde lõpuni läbimatu.
Esmaspäevast kolmapäevani käib Uueturu pargis istutuseks vajalik ettevalmistus. Kuna pargis asjatavad traktorid, on see aiaga piiratud ja tööde lõpuni läbimatu. Foto: Kristjan Teedema

Kureeritud Elurikkuse üks eestvedajaist Anna-Liisa Unt rääkis esmaspäeva ennelõunal, et katsuvad parasjagu sotti saada, kust maa koorida ja kus see puutumata jätta. «Inimesed küsivad, et mida te siia ehitama hakkate. Mitte midagi! Naljakas on, et lillede istutamiseks peab roppu moodi tööd tegema.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles