Kastre sai uue vallavanema

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Kastre vallamaja Kurepalus.
Kastre vallamaja Kurepalus. Foto: Margus Ansu

Kastre vallavolikogu valis neljapäeval, 18. mail Võnnu kultuurimajas toimunud vallavolikogu istungil uueks vallavanemaks Annika Pajumaa-Murovi.

Kastre vallas pea kümme aastat vallasekretäri ametit pidanud Annika Pajumaa-Murov valiti vallavanemaks volikogu 15 poolthäälega. Pajumaa-Murov on Kastre teine vallavanem. Seni on valda juhtinud Priit Lomp.

Aprilli keskpaigas teatas Lomp, et lahkub Kastre vallavanema ametist, kuna asub täitma Riigikogu liikme kohustusi. Lomp jätkab tegevust Kastre vallavolikogu liikmena.

2007. aastast Kastre vallas püsivalt elanud Pajumaa-Murov on vallavalitsuse ametnikuna aktiivselt valla arengusse panustanud alates 2014. aastast.

«Kastre valla jätkusuutlikkus ja stabiilne areng on fundamentaalsed eeldused selleks, et tagada meie kogukonna heaolu. See hõlmab kõiki olulisi valdkondi, nagu haridus, tervishoid, infrastruktuur, keskkond, majandus ja sotsiaalne heaolu. Kõik need aspektid on omavahel seotud ja nõuavad terviklikku lähenemist. Näen oma rolli vallavanemana just meie kogukonna heaolu ja tuleviku kindlustamisel ning olen kindlalt pühendunud selle eesmärgi saavutamisele,» sõnas ta.

Vallasekretäri tööd Kastre vallas jätkab kohusetäitjana valla jurist-menetlusspetsialist Natalja Sisas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles