VIDEO ⟩ Endised Tartu korvpalliklubi legendid saatsid meeskonnale finaaliks tähtsa sõnumi

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Gruusia mängujuht Giorgi Tsintsadze juhtis Tartu rünnakuid neli hooaega.
Gruusia mängujuht Giorgi Tsintsadze juhtis Tartu rünnakuid neli hooaega. Foto: Margus Ansu

Täna õhtul peetakse Eesti korvpalli meistriliiga esimene finaalmäng BC Kalev/Cramo ning Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vahel. Lisaks Tartu fännidele hoiavad ülikoolilinna tiimile pöialt ka klubi endised staarid.

Videotervituses rääkis kõigepealt Eesti korvpallisõpradele tuttav grusiinist mängujuht Giorgi Tsintsadze. Ta mängis Tartu esindusmeeskonnas kokku neli hooaega, mille jooksul aitas ta klubil võita kaks Eesti meistritiitlit ja ühe korra karikavõistlused. 

«Ma tean kui tähtis see finaal on meeskonna ja fännide jaoks. Mängisin Tartus mitu aastat ning tean, kui palju seal korvpalli armastatakse. Soovin Tartule edu ja loodan, et te võidate,» sõnas Tsintsadze.

Teine videos kõneleja oli ameeriklasest tagamängija Todd Abernethy, kes mängis toona Tartu Ülikool/Rocki nime kandnud meeskonnas aastatel 2009–2011. Tema auhinnakappi lisandus Tartu päevilt Eesti meistritiitel ja kolm karikavõistluste trofeed.

«Alustuseks palju õnne suurepärase hooaja puhul! Ma tean, et teil läheb hästi. Fännid olge valjud ja toetage oma mehi,» rääkis Abernethy.

Postimees teeb kell 19.30 Kalevi hallis algavast mängust ka otseblogi, mida saab jälgida SIIT.

Tsintsadze ja Abernethy videotervitus:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles