Tammeka põhimehe jaoks on hooaeg lõppenud

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tammeka poolkaitsja Tanel Langi hooaeg on lõppenud.
Tammeka poolkaitsja Tanel Langi hooaeg on lõppenud. Foto: Tartu JK Tammeka Facebook

Tartu JK Tammeka avaldas kolmapäeval oma Facebooki kontol, et 7. mail Premiumi liiga kohtumises Tallinna JK Kalevi vastu põlve vigastanud poolkaitsjat Tanel Langi sellel hooajal enam väljakul ei näe.

Lang põrkas 16. mänguminutil keskväljal kokku Kalevi ründaja Taavi Jürisooga. Kuigi Tammeka poolkaitsja kukkus karjatuse saatel murule ja haaras põlvest kinni, mängis ta valust hoolimata kohtumise peaaegu lõpuni. Lang vahetati mängust välja alles 87. minutil.

Kui alguses loodeti, et Lang võiks suvekuudel platsile naasta, siis eile avaldas Tartu esindusmeeskond, et poolkaitsja hooaeg on lõppenud ja viga saanud põlv vajab ilmselt operatsiooni.

«Tanel Langi saadud vigastus Tallinna Kalevi vastu lõpetas kahjuks poolkaitsja hooaja. Vigastada on saanud nii ACL (eesmine ristatiside) kui ka LCL (välimine külgside) ja suure tõenäosusega on selle korda saamiseks vaja operatsiooni,» kirjutas Tammeka Facebookis.

Lang sai tänavu Tammekas kaasa teha kümme kohtumist algkoosseisus, selle jooksul lõi ta ühe värava, andis ühe väravasöödu ja teenis kaks kollast kaarti.

Tartlased peavad oma järgmise Premiumi liiga kohtumise pühapäeval kell 14.30 Tamme staadionil, kui koduväljakul võetakse vastu tabeliliider Tallinna FCI Levadia. Selle hooaja ainsas omavahelises mängus võttis Levadia kindla 3:0 võidu.

Tammeka on sellel hooajal ühe võidu kõrvale teeninud kõrgliigas viis viiki ja viis kaotust. See annab praegu tabelis eelviimase ehk üheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles