Otsustav lahing: Tartu ja Pärnu selgitavad viimase finalisti

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaalseeria viimaseks mänguks Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ja Pärnu Sadama vahel oodatakse hooaja suurimat publikut.

Foto Sille Annuk, Tartu Postimees
Eesti korvpalli meistriliiga poolfinaalseeria viimaseks mänguks Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ja Pärnu Sadama vahel oodatakse hooaja suurimat publikut. Foto Sille Annuk, Tartu Postimees Foto: Sille Annuk

Reede õhtul kell 19 algab ülikooli spordihoones Eesti korvpalli meistriliiga otsustav, viies poolfinaalmäng Tartu Ülikool Maks & Mooritsa ja Pärnu Sadama vahel.

Seeria avamängu Tartus võitis Pärnu 71:56, teises kohtumises Pärnus olid võidukad tartlased tulemusega 95:81. Kolmas mäng Tartus kuulus kodumeeskonnale napilt 72:71, kuid valitsev meister Pärnu suutis neljanda mänguga seeria viigistada, võites kodus 85:79.

Tartu abitreeneri Olari Naritsa sõnul saab määravaks individuaalne meisterlikkus.

«Seeria viiendas mängus saab otsustavaks see, kes suudab paremini taastuda ja kes tahab rohkem. Eelmise mängu lõpp näitas, et meestel on kehad pingutusest päris väsinud ja eks näis, kui palju mehi täna rivis on. Taktikaliselt enam ei üllata midagi ja mängus saab pigem määravaks individuaalne meisterlikkus. Kui tahame seeriat võita, siis peame hoidma keskendumist terve mängu ja loodetavasti saame suure publiku toel ka seeria võiduga lõpetada,» kommenteeris Narits.

Poolfinaalide otsustavaks kohtumiseks oodatakse suurt publiku toetust, sest ülikooli spordihoones avatakse ka otsatribüün.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles