Restoran sai linnalt digimistoetust

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Kampus OÜ sai linnalt digitaliseerimistoetust.
Kampus OÜ sai linnalt digitaliseerimistoetust. Foto: Silver Gutmann

Esimese toitlustusvaldkonna ettevõttena sai linnalt digimiseks vajalikeks toiminuteks toetust Kampus OÜ.

«Loodan, et sarnaseid häid digitaliseerimise näiteid hakkab Tartu restoranidesse rohkem tulema, sest tööprotsesse, mida seal digitaliseerimisega saab lihtsamaks ja kiiremaks teha, on mitmeid. Olgu need siis seotud tellimuste vastuvõtmise või köögi ja teenindajate vahelise suhtlusega. Kui hoida toitlustusettevõttes digilahendustega aega kokku, saab rohkem keskenduda teeninduskvaliteedile ja kliendi heaolule,» ütles linnavalitsuse ettevõtluse arengu osakonna juhataja Kaili Ojamets.

Tootmise digimiseks jagab Tartu linn toetusi alates 2019. aastast, kaks aastat hiljem laiendati toetusmeedet ka teenusmajanduse valdkonnale. Toitlustusvaldkonnas on Kampus OÜ esimene digimistoetuse saaja, kellele linnavalitsus eraldas digimiseks vajalike toimingute tegemiseks ligi 3000 eurot.

«Oleme olnud alati seda meelt, et klassikalises toitlustusvaldkonnas on mitmeid viise erinevate tööprotsessides digitaliseerimiseks ning seeläbi ka külastuskogemuse paremaks muutmiseks,» sõnas OÜ Kampus juhatuse liige Henri Loodmaa. «Eriti pakuvad meile huvi tehnoloogiad, mis keskenduvad külastajakogemuse parendamisele restoranis kohapeal, mitte kaasamüügil. Tore, et Tartu linn selliseid tegevusi väärtustab – tark linn tähendab ju ka tarkasid lahendusi.»

Linnavalitsus maksab tänavu digimistoetusi kokku 25 000 eurot. Ettevõtja omaosalus peab toetatavas digimisprotsessis olema vähemalt 30%. Toetuse eesmärk on Tartu ettevõtete konkurentsivõime ja efektiivsuse suurendamine digilahenduste kasutuselevõtu abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles