Must päev liikluses. Avariides said raskelt viga noor naine, väikelaps ja eakas rattur (4)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Eile pärastlõunal Aruküla teel Salvesti tehase juures juhtunud õnnetuses said viga naine ja kärus olnud alla aastane laps.

2 x Jürgen Puistaja
Eile pärastlõunal Aruküla teel Salvesti tehase juures juhtunud õnnetuses said viga naine ja kärus olnud alla aastane laps. 2 x Jürgen Puistaja Foto: Jürgen Puistaja

Kolmapäeval veidi pärast kella kaht pärastlõunal juhtus raske liiklusõnnetus Tartu äärelinnas, Aruküla teel Salvesti tehase lähistel, kus auto sõitis ülekäigurajal otsa lapsevankrit lükanud naisele. 

Jõgeva poole sõitnud Volvo roolis istus 83-aastane mees ning liiklusõnnetuses said viga nii alla aastane laps kui ka 26-aastane naine.

Õnnetuskohta tulnud kiirabiautod seisid mõnda aega paigal ning meedikud andsid neis kannatanutele abi. Liiklus oli avarii järel häiritud. Teadaolevalt sõiduauto juht avariis viga ei saanud. Autojuht väitis vahetult pärast avariid, et kokkupõrge ei toimunud ülekäigurajal. See väide oli aga tunnistajate sõnutsi vale. Ka toimus kokkupõrge nii, et autojuht liikus ülekäigurajale linnas lubatud sõidukiirusel hoogu maha võtmata. Kokkupõrge oli nii ootamatu, et ülekäigurajal lapsekärau lükanud naisel ei olnud reageerimiseks aega.

Autot juhtinud mees oli kaine ja tal on juhtimisõigus. Miks ta ülekäigurajal teed ületanud naist õigel ajal ei märganud, peab selguma alustatud menetluses.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles