5miinust ja Puuluup toovad ERMis lavale taeva ja põrgu

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Põhja-Korea (vasakul) ja Marko Veisson astuvad Tartu kontserdile vastu kindlal sammul: Tallinnas läks hästi ja Tartus tuleb šõu veelgi vingem.
Põhja-Korea (vasakul) ja Marko Veisson astuvad Tartu kontserdile vastu kindlal sammul: Tallinnas läks hästi ja Tartus tuleb šõu veelgi vingem. Foto: Sille Annuk

Hiphopansambel 5miinust ning Hiiu kandleid elektroonikaga ristav Puuluup andisd märtsi alguses Tallinnas ainulaadse kontserdi, mis pälvis publikult äärmiselt sooja vastuvõtu. Kuna koosseisude muusikastiilid on nii erinevad, otsustatigi kontsert üles ehitada vastandumisele. Nõnda tituleeriti 5miinust laval põrgukoerteks ja Puuluup ingliteks.

Kandleduo Puuluup, kuhu kuuluvad Ramo Teder ja Marko Veisson, on lisaks Eestile väga populaarne välismaal. Eelmine hooaeg oligi neil ülitihe ja täis esinemisi väljaspool Eestit. Talv andis võimaluse aeg maha võtta ning tegeleda uute projektide väljamõtlemise ja laulude kirjutamisega. «Nüüd hakkab jälle kevadsuvine ja sügisene tuuritamine pihta,» nentis Veisson.

Töö kui puhkus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles