Enamik tänavusi kaasava eelarve ideid laekus viimastel päevadel

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Tamme kooli juures on praegu vaid korvpalliplats ja mõni turnimiskoht. Seda olukorda loodab Tammelinna selts kaasava eelarve abil parandada. 
Tamme kooli juures on praegu vaid korvpalliplats ja mõni turnimiskoht. Seda olukorda loodab Tammelinna selts kaasava eelarve abil parandada. Foto: Kristjan Teedema

Koos aprilliga lõppes ka kaasava eelarve ideekorje, mille käigus oodati ettepanekuid, kuidas Tartut paremaks muuta. Nagu varasematelgi aastatel, olid kaasavasse eelarvesse oodatud ideed, mille teostus maksaks kuni 100 000 eurot.

Kui veel läinud reedel oli ettepanekuid üsna kesiselt, siis aprilli viimase päeva õhtuks olid tartlased välja käinud 52 ideed, mis jääb suurusjärgult lähedale mulluse ideekorje tulemustele, kui pakuti 55 ideed.

Sarnane oli seegi, et suur hulk häid mõtteid tuleb igal aastal täpselt enne tähtaega. «Ikka iga kord on kerge ärevus sees, et äkki nüüd ei tule,» ütles Tartu kommunikatsioonijuht Lilian Lukka. «Aga muster kordus seekord ka, et ikka üsna lõpu peale jäi palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles