Tammeka alustab hooaega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajaeelne treeningkohtumine JK Tammeka (sinistes särkides) ja FC Elva vahel.
Hooajaeelne treeningkohtumine JK Tammeka (sinistes särkides) ja FC Elva vahel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Laupäeval kell 17 mängib Tartu JK Tammeka oma esimese meistriliiga kohtumise sel hooajal, kui võõrustab Annelinna kunstmuruväljakul JK Sillamäe Kalevit. Tegemist on teise vooru kohtumisega, esimese vooru mäng Narva JK Transiga peetakse järgi juuni alguses.

Eelmisel nädalavahetusel toimusid Eesti jalgpalli meistriliiga esimese vooru ülejäänud kohtumised, kust kolme võidupunktiga väljusid Tallinna FC Flora, JK Tallinna Kalev ja Paide Linnameeskond. Ühe viigipunktiga pidid leppima väravateta viiki mänginud Tallinna FC Levadia ja Nõmme JK Kalju.

Pühapäeval kell 14 kohtuvad samuti Annelinna staadionil esiliiga teise vooru kohtumises SK 10 ja Pärnu Linnameeskond. Samal päeval kell 17 mängib Tartu JK Tammeka II Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhalli kunstmuruväljakul FC Infonetiga.

Esiliiga esimesest voorust võtsid võidupunktid Rakvere JK Tarvas, Tallinna FC Levadia II ja Tallinna FC Flora II, SK 10 ja Tartu JK Tammeka II mängisid omavahel 1:1 viiki ja said mõlemad liigatabelisse ühe punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles