Reedene rõõm ⟩ Mikael Meema jäi lavaõhtutest sõltuvusse

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Koomik Mikael Meema on suurema osa elust veetnud Tammelinnas, kus ta siiani käib vanematekodus varjul Tallinna kiire elutempo eest.
Koomik Mikael Meema on suurema osa elust veetnud Tammelinnas, kus ta siiani käib vanematekodus varjul Tallinna kiire elutempo eest. Foto: Margus Ansu

Püstijalakomöödia on Eestis viimase viie aastaga arenenud sedavõrd jõudsalt, et mitmest koomikust on saanud elukutselised naljamehed. Nende hulka kuulub ka 32-aastane Tartust pärit Mikael Meema, kelle uusim tuur mais just sünnilinnast alustab.

Mikael Meema, kui suure osa elust olete Tartus veetnud?

Loodan, et ema ei saa pahaseks, aga oma mälestuste järgi sündisin Toomemäe sünnitusmajas. See oleks muidugi naljakas, kui tegelikult tuleks nüüd välja, et Maarjamõisas. Lasteaiast ülikooli lõpuni elasin Tartus, mis inimese arengu mõttes võis natuke igav olla, sest kui Tartusse mujalt tulla, siis on keskkonnavahetus põnev. Kuid kui vanemad juba elavad üpris ülikooli lähedal ja välja ei taha visata, siis ju ei võta endale Mordorisse ehk Narva maantee 89 üliõpilaselamusse tuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles