Ravila-Ilmatsalu ristmikul suletakse ehituse ajaks liiklus

Tartu Postimees
Copy
Ravila ja Ilmatsalu tänava ristmik ehitatakse ümber ringristmikuks.
Ravila ja Ilmatsalu tänava ristmik ehitatakse ümber ringristmikuks. Foto: Kristjan Teedema

Ravila ja Ilmatsalu tänava ristmik ehitatakse ümber ringristmikuks, uuendatakse tehnovõrke, tänavavalgustust, jalgratta- ja jalgteid. Tööd kestavad juuli keskpaigani.

Tööde ajaks suletakse ristmik tavaliiklusele. Liinibussidele, prügiveoautodele ja operatiivsõidukitele jäetakse läbipääsukoridor, kuid liiklemiseks jääb väga kitsas ruum. Edasistes etappides muutub ka läbipääsukoridor ning ristmiku lõpliku asfaltimise ajal ei võimaldata läbipääsu ühelegi sõidukile.

Ehitustööde ajal palutakse ses paigas jälgida ajutist liikluskorraldust. Ümbersõiduks saab kasutada Viljandi maanteed, Lääneringteed ja Betooni tänavat.

Tööde alguses suletakse Ilmatsalu tänava Lääneringtee-poolne osa. Esimese järgu sulgemise kestus on kavandatud 2. maist 17. maini. Maakonna- ja kaugliinibussid sõidavad sel ajal marsruudil Ilmatsalu–Betooni–Ravila–Ilmatsalu ja vastupidi.

Nr 10 bussid pääsevad esialgu tööde alalt läbi, kuid vastavalt tööde korraldamise järkudele suunatakse need vajadusel ümbersõidule mööda Betooni tänavat. Sellest teavitatakse aga veel eraldi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles