Tartu Rocki teise liigasse toppama jäämine ei morjenda

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Rocki korvpallikogukonna eestvedajad kiitsid just pealtvaatajaid, kes käisid kodumängudel aktiivselt klubile kaasa elamas.
Rocki korvpallikogukonna eestvedajad kiitsid just pealtvaatajaid, kes käisid kodumängudel aktiivselt klubile kaasa elamas. Foto: Heikki Leis

Tartu Rock Terminal lõpetas oma esimese hooaja Saku teises liigas neljanda kohaga. Kuigi eesmärk oli pääseda esiliigasse, siis eriti mustades toonides klubi eestvedajad aastale tagasi vaadates asju ei näe.

Kunagise Eesti korvpalli suurklubi Rocki eesmärk oli sellel hooajal lihtne: pääseda aste kõrgemale, Saku esimesse liigasse. Finaalturniiril võeti vastu aga kaks valusat kaotust. Poolfinaalis jäädi alla põhiturniiri võitjale ja hilisemale tšempionile Rapla korvpallikoolile 61:78 ning pronksikohtumises Haapsalu meeskonnale 73:82.

Positiivse poole pealt on Rockil esimese hooajaga tekkinud juba arvestatav fänniseltskond. Koduseid mänge käis Turu tänava spordihoones vaatamas keskmiselt ligi 170 huvilist, lisaks on korvpalliklubiga juba liitunud peaaegu tuhat liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles