Supilinna päevad tulevad taas

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Supilinna päevad leiavad aset 26.–30. aprillil.
Supilinna päevad leiavad aset 26.–30. aprillil. Foto: Kristjan Teedema/Tartu Postimees

Supilinna päevad toimuvad tänavu 21. korda ning tegevusi on nii suurtele kui ka väikestele. Supilinna päevad leiavad aset 26.–30. aprillil.

Tänavuste Supilinna päevade teema on «Kõik on platsis!». Kogukonnapäevad annavad võimaluse näha Supilinna eri külgi: saab kuulata varahommikusi linde, piilutakse tänavakunsti maailma ning on palju muid tegevusi kõigile. Üle mitme aasta korraldatakse taas kirjandus- ja lõkkeõhtu.

Laupäeval toimub platsipäev, kus sedapuhku jagub tegevust nii kiigeplatsile kui ka Marja tänavale, mis muutub mängutänavaks. Marja tänav suletakse pooleks päevaks liiklusele, et kasutada seda ruumi hoopis mängimiseks ja märkamiseks. Samal ajal saab kiigeplatsil nautida kultuuriprogrammi, kus asuvad üles The Crosslegs ja Lonitseera.

Teemale kohaselt on seekord tõesti kõik platsis. Peale kohalike supilinlaste on oodata ka ukrainlaste kogukonda heategevusliku supitelgiga ja reedest pühapäevani võib Supilinna vahel kohata Suure Munamäe päkapikke.

Pühapäeval, 30. aprillil on avatud hoovide päev, kus supilinlased avavad külalistele oma hoovid ja uksed. Lisaks hoovikohvikutele ja näitustele on kavas lasteetendused.

Täpsema kava leiab Supilinna seltsi kodulehelt ja jooksvat infot ürituse Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles