Reedene rõõm Linnavolinikust Eesti parimaks teenindajaks: tööarmastusega jõuabki tippu, ükskõik mis alal

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Andrus Punt käib patareisid laadimas Toomemäel. «See on koht, kus inimesed üksteisele ebaeestlaslikult naeratavad,» märkis ta. Enne Inglisillale astumist võib ta teinekord tõmmata kopsud õhku täis ja midagi soovida. Kui hingetõmbeta üle silla minna õnnestub, täitub soov.
Andrus Punt käib patareisid laadimas Toomemäel. «See on koht, kus inimesed üksteisele ebaeestlaslikult naeratavad,» märkis ta. Enne Inglisillale astumist võib ta teinekord tõmmata kopsud õhku täis ja midagi soovida. Kui hingetõmbeta üle silla minna õnnestub, täitub soov. Foto: Sille Annuk

Mitmed linlased mäletavad ehk, et noor poliitik Andrus Punt (25) osales veel mõni aasta tagasi aktiivselt Tartu linnavolikogu töös. Aasta eest leidis ta aga tee hoopis klienditeeninduse valdkonda Tele2 kõnekeskuses, kus läks nõnda hästi, et tänavu valiti noormees Eesti parimaks klienditeenindajaks. Esikolmikusse mahtusid veel kaks pealinnast pärit ettevõttekaaslast.

Terasem linlane mäletab ehk, et noor poliitik Andrus Punt (25) osales veel mõned aastad tagasi aktiivselt Tartu linnavolikogu töös. Aasta eest leidis ta aga tee hoopis klienditeeninduse valdkonda Tele2-e kõnekeskuses, kus läks nõnda hästi, et tänavu valiti noormees Eesti parimaks klienditeenindajaks. Esikolmikusse mahtusid veel kaks pealinnast pärit ettevõttekaaslast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles