Galerii ⟩ Maamess sai hoo sisse, möll kestab veel kaks päeva

Copy

Täna algas Tartu Näituste messikeskuse sees ja ümber 29. maaelu teemaline näitus Maamess, kus tänavu on osalejaid ligi 450.

Mess vältab neljapäevast laupäeva õhtuni. Kogu messiprogrammi vältel on tänavu kindlasti üheks eriliseks sündmuseks Maamessiga samal ajal aset leidev raiesportlaste maailmameistrivõistlused. Võistlusalad toimuvad nii messiplatsil kui ka Maaülikooli metsandushoone kõrval.

Messil osalejaid on nii Eestist kui välismaalt. Välisettevõtted moodustavad Maamessi eksponentidest kümnendiku «Juba eelmine aasta näitas, kui Maamess peale koroonapiirangute lõppu taas toimuda sai, et rahvusvaheline messiäri on taastumas. Maamessi 70 000-ruutmeetrine näituseväljak koos statsionaarsete näitusepaviljonide ja ajutiste ehitistega on eksponentidega täidetud ning ees on ootamas väga sisukas mess,» rääkis messi projektijuht Margus Kikkul.

Maamessi kesksel kohal on tehnika näitus, esitletakse põllu- ja metsamasinaid, farmiseadmeid, hooldustehnikat ning toidutööstuse seadmeid. Samuti on esindatud toidutootjad, aiandid ning messitemaatikaga seotud tugiteenused. «Eksponentide huvi on Maamessil kohtuda olemasolevate klientide ja partneritega, luua uusi kontakte, viia end kurssi valdkonna uudistega, sõlmida tehinguid ning jälgida konkurentide tegemisi. Tähelepanu pälvivad kindlasti esmaesitlused, eeskätt on suuri uudiseid rasketehnika vallas,» kirjeldas Kikkul.

Messinaelu on sel aastal kuusteist. Nende seas nii traktoreid, kombaine, laadureid ja erinevaid haagiseid ja isegi põllumajandustarkvara.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles