Kvartali juurdeehitus saab alguse juba järgmisel nädalal

Tartu Postimees
Copy
Järgmise aasta suveks valmib Kvartali keskuse Turu tänava poolsele osale kahekorruseline juurdeehitis. Järgmisena ehitatakse kolm korrust juurde ka Riia-Aleksandri tänava nurgale.
Järgmise aasta suveks valmib Kvartali keskuse Turu tänava poolsele osale kahekorruseline juurdeehitis. Järgmisena ehitatakse kolm korrust juurde ka Riia-Aleksandri tänava nurgale. Foto: Arhitektuuribüroo Kadarik Tüür

Linnavalitsuselt ehitusloa saanud Kvartali keskus alustab juurdeehitusega juba järgmisel nädalal. See toob kaasa mitmeid muudatusi keskuse ümber asuvatel tänavatel.

Järgmisel nädalal algavate Kvartali keskuse juurdeehitustööde tõttu piiratakse liiklust ümbruskonna tänavatel. Sulgemised algavad Soola tänaval ja mai lõpust ka Turu tänava kõnniteel ja bussirajal.

24. aprillist 14. maini on suletud Soola tänava Kvartali-poolne kõnnitee Aleksandri tänava ja Kvartali keskuse kaubalaadimise sissesõidu vahelises lõigus ning Aleksandri tänava suunaline sõidurada. Sõidukitele tagatakse kahesuunaline liiklus.

15. maist 18. maini jääb suletuks Soola tänava kõnnitee ja sõidukitele on suletud Soola tänava lõik Turu ja Aleksandri tänava vahel.

18. maist 30. augustini jääb Soola tänaval keskusepoolne kõnnitee suletuks ja sõidukitele on suletud Aleksandri tänava ja Kvartali keskuse kaubalaadimise sissesõidu vahelises lõigus kaks sõidurada. Aleksandri tänava suunal sõita on keelatud. Jalakäijatele jääb avatuks vastaspoole kõnnitee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles