Anne kanali randa tulevad moodsad riietuskabiinid (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Anne kanali rannast kaovad vanad riietuskabiinid.
Anne kanali rannast kaovad vanad riietuskabiinid. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Ettevalmistused rannahooajaks käivad. Anne kanali randa on lisandunud liivakuhjasid ning õige pea paigaldatakse sinna ka uued riietuskabiinid.

Linnavalitsus sõlmis märtsis lepingu osaühinguga Lars Laj Eesti Anne kanali puhkealal olevate amortiseerunud riietuskabiinide väljavahetamiseks.

Olemasolevate ühekohaliste kabiinide asemele tulevad puhkealale viis ühekohalist ja kaks kahekohalist riietuskabiini. Kahekohalistesse kabiinidesse on võimalik pääseda ka ratastooliga. Riietuskabiinides on toolid ja nagid. 

Tartu abilinnapea Raimond Tamm sõnas, et uued kabiinid saavad olema sarnased eelmisel aastal uuenenud Emajõe linnaujulas asuvatele kabiinidega. Riietuskabiinide välja vahetamiseks kulub 53 376 eurot.

Lisaks kabiinide uuendamisele laseb linnavalitsus korrastada ka kogu ranna, liiva tuuakse vajadusel juurde ning lagunenud pingid tehakse korda.

Kui aga rääkida ranna täielikust uuendamisest, siis abilinnapea Raimond Tamme hinnangul peaks järgmisena ette võtma Emajõe vabaujula uuendamise. «Et eelarvelised võimalused on praegu selleks ahtad, tuleb esmalt üle vaadata eelarvestrateegia ja otsida selle rahastuseks võimalusi,» sõnas Tamm. Praeguse seisuga ei ole teada, millal järgmine Tartu rand läbib põhjaliku uuenduse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles