Galerii ⟩ Käivad viimased ettevalmistused homme algavaks maamessiks

Copy

Neljapäeval, 20. aprillil algab Tartu Näituste messikeskuse sees ja ümber 29. maamess, kus sel aastal on ligi 450 osalejat nii Eestist kui välismaalt. Tänavu on messil osalejate hulgas 112 ettevõtet, mida ei olnud eelmisel korral.

Kolmapäeva lõuna ajal paistis maamessi plats olevat masinaid pungil täis. Siiski sõitsid messiplatsil ringi mõned laadurid ja veokid, mis aitasid platsi veel enam masinatega täita. Ka messihallides käisid viimased ettevalmistused neljapäeval algavaks maamessiks. 

Pärnumaal tegutsev põllutehnika ettevõte Agrofort on käinud messil kogu tegutsemise aja ehk veidi üle kümne aasta. Ettevõtte juhataja Väino Kivilo sõnas, et enamik masinaid, mis neil messiplatsile vaatamiseks toodud, on juba omaniku leidnud. Agroforti platsil saab näha ka üht messinaela, milleks on 25,5 kantmeetrit mahutav lägatistern. «Kui on soov sellist masinat soetada, siis tuleb arvestada, et tarneaeg on umbes kümme kuud,» sõnas Väino Kivilo. Messiplatsil seisva esindusliku lägamahuti hind jääb 200 000 euro juurde. Eestisse on Agrofort sääraseid masinaid müünud kümmekond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles