Tuline veerandfinaal jätkub: Tartu üritab Keila karukoopas seeria teist võitu püüda

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Esimest veerandfinaalseeria kohtumist Keila vastu kogunes Tartu ülikooli spordihoonesse vaatama tuhatkond inimest.
Esimest veerandfinaalseeria kohtumist Keila vastu kogunes Tartu ülikooli spordihoonesse vaatama tuhatkond inimest. Foto: Tartu Ülikool Maks & Moorits Facebook

Tartu Ülikool Maks & Moorits läheb Eesti korvpalli meistriliiga veerandfinaalseeria teises mängus vastamisi Keila korvpalliklubiga. Kohtumine saab Keila tervisekeskuses avavile täna kell 19.30

Põhihooajal kaotas Tartu Keilale kodus 69:89 ja ka võõrsil 75:80. Kolme võiduni peetava seeria avakohtumise võitis Tartu kodus 65:60. 

Möödunud pühapäeval peetud mängus lõid kired lõkkele pärast lõpuvilet. Lõpusekunditel alanud mängijate sõnasõja järel toimus ka väikest viisi tõuklemine, kus osalesid Tartu mängijatest Ty Gordon ja Dontarius James ja Keila poolelt Marcis Vitols ja Matej Radunics. Tartlaste liidriks kujunenud Gordoniga sõneles ka Keila peatreener Peep Pahv.

Tartu Ülikool Maks & Mooritsa abitreeneri Olari Naritsa sõnul on teise mängu eel õhus pinget kõvasti.

«Esimesest mängust jäi kõvasti elektrit õhku. Keilas tuleb kindlasti täismaja neid toetama. Neil on publik platsile lähemal ja ajaloo esimene play-off'i kodumäng. On oodata, et neil on kõva toetus ja nad tahavad ka kindlasti seeria neljanda mängu Keilasse tuua. Meil on veel varu kõvasti ning loodame, et kõik mehed on valmis ja tahavad tõestada. Me ei keskendu liialt sellele, kes Keilal on mänguks terved ja kes pole. Eelmine mäng näitas, et nad on piisavalt ohtlikud ka ilma Radunicita. Iga mäng algab nullist ja peame Keilas korralikult võitlema, et selle hooaja üldseis nendega viigistada,» kirjeldas Narits.

Seeria jõuab tagasi Tartusse pühapäeval, kui ülikooli spordihoones peetakse veerandfinaalide kolmas kohtumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles