Külapoe truu klient sai preemiaks auto

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Coop Lotoga auto võitnud Raja Kester sai auhinna kätte Kvartali keskuse ees.
Coop Lotoga auto võitnud Raja Kester sai auhinna kätte Kvartali keskuse ees. Foto: Eili Arula

Neljapäeva keskpäeval ulatasid Coopi keskühistu esindajad Kvartali keskuse ees Tartumaal Vana-Kuustes elavale Raja Kesterile uue Toyota RAV4 võtmed. Kuigi proua Kesteril juhiluba pole, auto jõude seisma ei jää.

Raja Kesteri kodupood on Põlva-Tartu tee ääres asuv Rebase Coopi kauplus. «Hea, et meil oma külapood veel alles on, sealt saan kätte kõik asjad, mis vaja,» rääkis ta. Kui aga linna asja on, käib ta alati läbi Kvartali Maksimarketist, kus anti talle kätte ka võidetud auto. «Linna tulles tasub juba ostud siit teha,» lausus autoloosi võitja. 

Raja Kesteri sõnul oskab ta autot juhtida küll, aga juhiluba tal ei ole. Kunagi käis ta Tartus leivakombinaadis tööl rattaga. Praegugi sõidab ta külapoodi ostude järele rattaga.

Võidetud auto aga juhiloa puudumisel maja ette seisma ei jää. Autovõtme ulatas võitja omakorda naabrinaise tütrele, kes viis võidetud masina koos selle uue omanikuga koju ning lubas edaspidigi Rajat autoga sõidutada. Küsimusele, kas Raja Kester jätab auto ikka alles või nokib Coopi kleebised maha ja paneb müüki, kõlas konkreetne vastus: «Mis müüki? Ei, ma hoian selle ikka omale,» sõnas tarmukas proua.

Varem ei ole tal kuigi palju loosiõnne olnud. «Mul ei ole kuigi hea käsi, eelmisel nädalal ostsin nelja euro eest Bingo lotot, võitsin kaks eurot,» rääkis Raja Kester.

Kvartali ees uue omaniku saanud Toyota RAV4 on 52. auto, mille Coopi keskühistu on aastate jooksul ostjate vahel välja loosinud. Tartumaal on varem Coop välja loosinud kolm autot: Volkswagen Golfi, Volkswagen Passati ja ka ühe Toyota RAV4.

Coop Eesti keskühistu kommunikatsioonijuht Martin Miido selgitas, et Raja Kesterile antud sõiduki turuväärtus on 43 000 eurot. Lisaks hübriidmootorile ja rikkalikule lisavarustusele anti autoga kaasa ka talverehvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles