Visioonikonverents juhatab sisse Tartu linna uue arengukava koostamise

Tartu Postimees
Copy
Konverentsil arutatakse Tartu linna olulisemaid arengusuundi aastani 2035.
Konverentsil arutatakse Tartu linna olulisemaid arengusuundi aastani 2035. Foto: Margus Ansu

V Spa konverentsikeskuses toimub 5. mail Tartu linna visioonikonverents «Meie linna lood», mis toob kokku erinevate elualade inimesed ja kutsub kaasa mõtlema, milline on Tartu roll praegu ja kuhu lähikümnendil sihte seada.

Visioonikonverents juhatab sisse Tartu linna uue arengukava koostamise, mis seab Tartu linna olulisemad arengusuunad aastani 2035.

Konverentsil jagavad inspiratsiooni disainer ja ettevõtja Tõnu Runnel, tippjuht Paavo Nõgene, ökoloog Tuul Sepp, keskkonnateadlane Erik Puura, geeniteadlane Lili Milani, soojaettevõtja Margo Külaots, diplomaat Kaimo Kuusk, lavastaja Elise Metsanurk, kirjanik Berk Vaher ja teised tuntud tartlased. Konverentsipäeva juhib Marii Karell.

Tartu linnapea Urmas Klaas kutsub linlasi konverentsist osa võtma ja Tartu tuleviku teemadel kaasa rääkima. «Tartu linn on väga rikas erinevate lugude poolest, mis räägivad ülikoolilinnast, siinsest kultuurielust, legendaarsetest tartlastest või meie ettevõtlikkusest. Kuid meie lugudesse on just viimastel aastatel tulnud palju uusi märksõnu ja teemasid, mis mõjutavad meie tulevikku veel pikalt – ellujäämise kunstid, kestlik areng, elurikkus, nutikas majandus. Konverentsil arutleme, kuidas me oma lähitulevikku kujundama peaksime,» rääkis linnapea.

Rohkem infot konverentsi kohta ja registreerimislink: https://www.tartu.ee/visioonikonverents

Registreerumine on avatud 28. aprillini. Konverentsilt toimub ka videoülekanne.

Konverentsi korraldavad Tartu linnavalitsus ja Tartu ülikooli kestliku arengu keskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles