Tartu rakenduslik kolledž kutsub avatud uste päevale

Tartu Postimees
Copy
Neljapäeval toimub Tartu rakenduslikus kolledžis lahtiste uste päev.
Neljapäeval toimub Tartu rakenduslikus kolledžis lahtiste uste päev. Foto: Sille Annuk

Neljapäeval kell 9 avab Tartu rakenduslik kolledž uksed, et tutvustada õppimisvõimalusi, üritus algab Kopli tänava õppehoones, päeva teises pooles on huvilistel võimalus liikuda edasi ka Põllu tänavale.

Päev algab teemakoolide messiga, kus on võimalik tutvuda kõikide erialade ja õppimisvõimalustega. Kell 10.05 toimub vestlusring, kus Tartu rakendusliku kolledži õpilased jagavad oma kogemusi teemal «Kutsekool ja gümnaasium». Põgusalt tutvustatakse infot kooli ja sisseastumise kohta. Pärast seda suundutakse teemakoolide infotundidesse.

Kell 10.30 avab uksed noorteala. Põnevat meelelahutust pakuvad kooli õpilasesindus ja spordiosakond. Laval astuvad üles nii kooli enda õpilased kui ka mitmekordne Eesti Laulu finalist Laura Põldvere. Päeva jooksul toimub lisaks karjäärinõustamise töötuba ning moešõu, mis kannab pealkirja «Ära viska ära», avatud on ka kokteilibaar.

Põllu hoones toimuvatesse infotundidesse ja töötubadesse viib Kopli õppehoonest kell 13.30 väljuv buss. Kell 14 toimub Põllu tänava õppehoone 2. korruse avatud alal infotund, kus tutvustatakse õppimist. Pärast seda tutvutakse erialaruumidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles