Tammeka läheb Pärnusse oma hooaja esimest võitu püüdma

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tammeka on hetkel Premium liigas hoidmas kahe viigi ja ühe kaotusega kaheksandat positsiooni.
Tammeka on hetkel Premium liigas hoidmas kahe viigi ja ühe kaotusega kaheksandat positsiooni. Foto: Katariina Peetson

Tartu JK Tammeka läheb oma Premiumi liiga hooaja neljandas kohtumises 8. aprillil kell 19.30 Pärnu Rehepapi kunstmuruväljakul vastamisi Pärnu JK Vapruse meeskonnaga.

Tammeka hooaeg sai alguse kolmandal katsel, kui Tallinnas tuli vaatamata mõnele väga heale olukorrale vastu võtta 0:3 kaotus eelmise aasta hõbemedalistilt Tallinna FCI Levadialt.

Märtsikuud siiski punktideta ei lõpetatud, kuna 19. märtsil mängiti võitluslik viik 0:0 eelmise aasta pronksitiimi Paide linnameeskonnaga.

1. aprillil sõideti külla eelmiste aastate valitsejale ja ka praegusele liiga liidrile Tallinna FC Florale, kelle vastu oldi väga lähedal võidule, kuid kolmandal lisaminutil suutis Sergei Zenjov pealinlastele 1:1 viigi päästa. 

Tammeka peatreener Marti Pähn sõnas, et Pärnu vastu on eesmärk hooaja esimene võit kätte saada.

«Viimase vooru lõpplahendus oli meiele küll mõru maiguga, aga võtame sealt uueks vooruks kaasa sportliku viha ja soovi end veelgi enam tõestada. Eesmärk on näidata, et suudame lüüa väravaid ja mänge võita,» rääkis Pähn.

Praegu hoitakse kahe punktiga liigatabelis kaheksandat kohta, kuid tuleb arvesse võtta, et kohtutud on vaid eelmise hooaja esikolmiku meeskondadega.

Tartlaste laupäevast vastast Pärnu JK Vaprust võib pidada üheks avavoorude suurüllatajaks. Eelmisel hooajal 36 mänguga kõigest 11 silma noppinud Vaprusel on nelja kohtumisega juba viis punkti kirjas. Märtsikuus tehti viik nii Levadia kui ka Nõmme Kaljuga ja alistati võõrsil FC Kuressaare. Eelmises mängus saadi Tallinna JK Kalevi käest 0:2 kaotus. Pärnu hoiab tabelis kuuendat positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles