Huvihariduse ühingud said linnavalitsuselt arengutoetust

Tartu Postimees
Copy
Arengutoetuse saanud Tartu Arsise kellade noorteansambel esinemas Peetri kirikus.
Arengutoetuse saanud Tartu Arsise kellade noorteansambel esinemas Peetri kirikus. Foto: Margus Ansu

Tartu jagas huvihariduse koostööpartneritele arengutoetust kokku 72 102 eurot. Toetust said 22 huvihariduse või -tegevuse ühingut, millest 12 olid spordi- ning 10 muu huvihariduse valdkonnast.

Huvihariduse ja -tegevuse valdkonnajuhi Mari-Ann Saluste sõnul on Tartu huvihariduse ja -tegevuse maastik väga mitmekesine, sest linnal on üle 140 koostööpartneri. «Arengutoetuse vajadus selles valdkonnas oli tuntav ning seda tõestas ka meetme populaarsus. Toetusesaajate seas oli nii spordiühinguid kui ka robootika, muusika ja rahvatantsuga tegelevaid ühinguid, mis viitab vajadusele võimestada mitmeid erinevaid tegevusvaldkondi,» ütles Saluste.

Taotlusvooru laekus 53 taotlust ning kokku taotleti üle 230 000 euro. Taotlusi hindas valdkonna hindamiskomisjon. Teiste seas saavad toetust MTÜ Tervis ja Sport noorte iseseisva liikumiskultuuri arendamiseks Tartus, jalgpalliklubi Welco küttelahenduse energiatõhusamaks muutmiseks, võimlemisklubi Rütmika uue võimlemisvaiba soetamiseks ning OÜ Arsis kelladekooli inventari uuendamiseks.

Kõiki toetuse saajaid saab näha Tartu linna kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles