Rock alustas otsustavaid mänge

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Valmo Kriisa (mustas) oli Saku II liiga veerandfinaalide resultatiivseim mängija 31 punktiga, sopsates kohtumises üheksa kolmepunktiviset.
Valmo Kriisa (mustas) oli Saku II liiga veerandfinaalide resultatiivseim mängija 31 punktiga, sopsates kohtumises üheksa kolmepunktiviset. Foto: Rock Tartu Facebook

Rock Tartu Terminal lõpetas Saku II liiga põhiturniiri 12 võidu ja 10 kaotusega, mis andis turniiritabelis neljanda koha. Finaalturniirile pääsemiseks on veerandfinaalis vaja kahel korral alistada KK Hito/Karjamaa meeskond.

Esimeses mängus 1. aprillil alistas Rock Turu tänava spordihoones Hito 80:60. Mängule tuli ka Rocki kodumängude publikurekord ehk 234 pealtvaatajat. Tartlaste suurim skooritegija oli 48-aastane vanameister Valmo Kriisa 31 punktiga, millele ta lisas veel kaheksa resultatiivset söötu, kuus lauapalli ja neli vaheltlõiget.

Seeria teine kohtumine toimub juba täna kell 20 Jõhvi spordihoones. Võidu korral pääseb Rock nelja meeskonna finaalturniirile, mis toimub 14. ja 15. aprillil Raplas Sadolini spordihoones.

Saku II liiga finalistid saavad õiguse osaleda järgmisel hooajal aste kõrgemal Saku I liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles