Suured asjad algavad detailidest, iga inimene on meeskonnas tähtis. Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus asus just sTARTUp Day ärifestivalil oma teadusmahukaid ettevõtteid näitama, ja juba selle esimesest üritusest peale. Siin pildil sTARTUp Day 2023 ettevalmistus tänavu märtsis ülikooli spordihallis.
Suured asjad algavad detailidest, iga inimene on meeskonnas tähtis. Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskus asus just sTARTUp Day ärifestivalil oma teadusmahukaid ettevõtteid näitama, ja juba selle esimesest üritusest peale. Siin pildil sTARTUp Day 2023 ettevalmistus tänavu märtsis ülikooli spordihallis. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli ettevõtlusjuhina viis kuud tagasi tööd alustanud ja UniTartu Ventures juhina jätkava Mart Maasiku alluvusest on lahkunud kolmandik inimesi. 18-liikmelisest meeskonnast üks on koondatud, ülejäänud viis on tööst loobunud kas omal soovil või poolte kokkuleppel.

Miks uus juht üksust, mis Tartu ülikoolis viis aastat tagasi loodi eesmärgiga tugevdada ettevõtluskoostööd, nii tugevasti raputab?

Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse juht Mart Maasik kinnitab, et mingit revolutsiooni ta ei korralda. Asutus muudab pisut kurssi.
Tartu ülikooli ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse juht Mart Maasik kinnitab, et mingit revolutsiooni ta ei korralda. Asutus muudab pisut kurssi. Foto: Tartu Ülikool
Kommentaarid
Copy