Ott Sepp aitab lavale alasti kalendritüdrukud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kalendritüdrukute» peaosades mängivad Ene Järvis (vasakult), Liina Tennosaar, Külliki Saldre, Kais Adlas, Merle Jääger ja Terje Pennie.
«Kalendritüdrukute» peaosades mängivad Ene Järvis (vasakult), Liina Tennosaar, Külliki Saldre, Kais Adlas, Merle Jääger ja Terje Pennie. Foto: Gabriela Liivamägi

Vanemuise suures majas esietendub täna komöödia «Kalendritüdrukud», mille lavastaja ja muusikaline kujundaja on Ott Sepp.

Lavastus põhineb mängufilmil, mis jõudis vaatajate ette 2003. aastal, hiljem sai see näidendiks ja tuli teatrilavale aastal 2008.

«Kalendritüdrukute» aluseks on tõestisündinud lugu. Yorkshire’i keskealised naised Chris ja Annie otsustavad pärast Annie leukeemiasse haigestunud mehe Johni surma koguda haigla toetuseks raha.

Nad kuuluvad Naiste Instituuti. See on üllitanud igal aastal loodusvaadete või arhitektuurimälestistega igava heategevuskalendri, millel ei ole müügiedu, nii et toetada ei õnnestu sellest rahast kedagi.

Ettevõtlikel daamidel tekib idee läbimüügi suurendamiseks ise alasti kalendrilehtedel poseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles