Kultuuritöötajad jätkasid eile palga pärast läbirääkimisi

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Eile läbirääkimiste laua taha istunutest on pildil Ants Siim (vasakult), Annika Hramov, Lemmit Kaplinski, Sten Svetljakov, Kristina Pai, Risto Lehiste, Triin Vaaro ja Marge Pärnits.
Eile läbirääkimiste laua taha istunutest on pildil Ants Siim (vasakult), Annika Hramov, Lemmit Kaplinski, Sten Svetljakov, Kristina Pai, Risto Lehiste, Triin Vaaro ja Marge Pärnits. Foto: Margus Ansu

Eile kogunesid linnavalitsuse kultuuriosakonnas laua taha kultuuriasutuste kollektiivlepingu läbirääkimiste kolmandaks vooruks linnaraamatukogu, mänguasjamuuseumi ja Tartu linnamuuseumi esindajad ning abilinnapea Lemmit Kaplinski ja kultuuriosakonna juhataja Sten Svetljakov.

Kaks eelmist vooru toimusid 25. jaanuaril ja 21. veebruaril. Raamatukogu esindaja Ädu Neemre meenutas, et esimesel kohtumisel linnavalitsuse esindajad n-ö kriipsutasid järjest läbi mitu kollektiivlepingu punkti. Linnamuuseumi esindaja Ants Siim selgitas, et linna seisukoha järgi peab kollektiivleping olema võimalikult minimalistlik ja et kultuuritöötajate soovi kohaselt peaks lepingus olema määratud palga miinimummäär.

TALO palgaettepanek

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles