Tartu korvpallimeeskonna kapten mängis väljakul pool tundi murtud jalaluuga

Kristofer Seema
, reporter
Copy
Tartu kapteni Märt Rosenthali jaoks on see hooaeg ilmselt läbi.
Tartu kapteni Märt Rosenthali jaoks on see hooaeg ilmselt läbi. Foto: Tartu Ülikool Maks & Moorits Facebook

Eesti-Läti korvpalliliiga veerandfinaalide kolmandas mängus alistas Tartu Ülikool Maks & Moorits kodus BK Ventspilsi kindlalt, 92:69, ja kindlustas sellega klubi ajaloos esimest korda pääsu finaalturniirile nelja parema sekka.

Pärast mängu saabusid aga halvad uudised. Nimelt osutus meeskonna kapteni Märt Rosenthali soojendusel saadud vigastus oodatust tõsisemaks.

«Laupäevase kodumängu järel oli kõigil emotsioon laes, sest tagati koht Eesti-Läti liiga finaalturniiril, aga paraku pidi meie kapten Märt Rosenthal mängu järel käima EMOs, kus sai teada, et mängueelsel soojendusel jalalabast läbi käinud krõks oli tegelikult väsimusmurd. See tähendab, et Märt pani kõik laupäevased 27 minutit ja 15 sekundit Ventspilsi vastu katkise jalaluuga,» teatas Tartu Ülikool Maks & Moorits sotsiaalmeedias.

Murtud jalaluuga mänginud Rosenthal viskas Ventspilsi vastu kümme punkti ning võttis maha neli lauapalli.

«Selle hooaja jooksul me platsil Märdiga ilmselt enam arvestada ei saa. Aga pingilt annab kapten Märt kindlasti oma panuse meeskonna võitlusvaimu ja ühtsusesse,» avaldas Tartu esindusmeeskond.

Eesti-Läti liiga poolfinaalid peetakse Tallinna Unibet Arenal reedel ja laupäeval, 7. ja 8. aprillil. Lisaks Tartule on seal koht kindel BC Kalev/Cramol ning Riia VEFil, neljanda koha peale mängivad suurfavoriit BC Prometei ja Viimsi/Sportland ning pärast laupäevast Viimsi võitu on selles paaris seis viigis 1:1. Tartu vastane tulebki just sellest paarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles