Tartu meister üksikmälumängus on Priit Naruskberg

Tartu Postimees
Copy
Tartu meister üksikmälumängus on Priit Naruskberg (keskel).
Tartu meister üksikmälumängus on Priit Naruskberg (keskel). Foto: Silja Paavle

Tartu meistrivõistlused üksikmälumängus võitis kolmapäeval 27 võistleja konkurentsis Priit Naruskberg.

Mälumänguritel tuli nuputada 60 küsimuse kallal, traditsiooniliselt oli Tartu parima mälumänguri valimisel määravaks rohke Tartu ja Lõuna-Eesti teemaliste küsimuste arv. Küsimused koostas mullune võitja ja kuuekordne Tartu meister üksikmälumängus Tiit Naarits.

Pärast mitmetunnist pusimist saavutas pingelises heitluses 80 punktiga esimese koha tarkvarainsener ning kogenud mälumängur Priit Naruskberg. Teine ja kolmas koht selgusid viimases küsimustevoorus. Sel korral rebis end teisele kohale Vikerraadio saatejuht Lauri Varik ning kolmandaks jäi ajalooõpetaja Lauri Naber.

Parima naise tiitli sai tänavu ajalooõpetaja Inga Toom, kes üldarvestuses saavutas kuuenda koha. Parim tudeng oli Tartu ülikooli ajaloomagistrant Kaarel Viljaste, kes üldarvestuses jagas 13.–16. kohta.

2013., 2015., 2016., 2018., 2020. ja 2022. aastal oli üksikmängus parim Tartu mälumängur Tiit Naarits, 2014. aastal sai meistritiitli Matis Song, 2017. aastal Andres Keil, 2019. aastal Toivo Kreek ning 2021. aastal Anna-Linda Varik.

Tartu meistrivõistlusi üksikmälumängus toetasid Eesti spordi- ja olümpiamuuseum ja Tartu linnavalitsus.

Tartu 51. mälumänguhooaeg lõpeb kahe nädala pärast, 12. aprillil karikamänguga, mis on ühtlasi traditsiooniliselt Tallinna-Tartu maavõistlus. Samuti toimub sel õhtul Tartu meistrivõistluste hooaja parimate autasustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles