Kolm eset, mida pakkida oma järgmisele puhkusele kaasa

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Kui unistuste puhkus, mida oled pikka aega oodanud, on ukse ees, siis on õige aeg hakata mõtlema ka selle peale, kuidas kõik vajalik kaasa pakkida. Olenemata sellest, kas sind ootab ees mitmenädalane või lühikene nädalalõpu puhkus, mõned esemed on sellised, mida tasub alati kaasa pakkida. Muuda nende kolme esemega enda puhkus meeldejäävaks ning lõbusaks! Pane meie abiga kokku oma täiuslik reisikott!

Kaamera kaunite hetkede jäädvustamiseks

Toredate hetkede jäädvustamine kas pildi või video näol annab sulle võimaluse meenutada reisihetkesid ka pärast selle lõppu. Samuti saab nende kaudu jagada kogemust enda sõprade ja perega. Selleks võta kindlasti kaasa fotokaamera või oma nutitelefon, millel on piisavalt hea kaamera, millega kõiki neid põnevaid ja meeliülendavaid hetki jäädvustada.

Kuna mobiiltelefonide kaamerad on juba nii head, siis pigem on need eraldi seisva fotokaamera asemel kasutusel. Näiteks on Samsung S23 üks hea kaameraga nutitelefon, mis on ideaalne nii maitsvate roogade kui ka aktiivsete hetkede jäädvustamiseks. Samsung S23 on ei ole niisama saanud eestlaste lemmikuks, vaid ikka oma heade omaduste poolest, mis muudavad sellest ideaalse kaaslase igaks päevaks kui ka nendeks hetkedeks, kui koged teistmoodi olukordasid ja emotsioone. Haara oma Samsung S23 või muu nutitelefon kaasa ning pildista ja filmi reisil!

Mugavad jalanõud pikkadeks jalutuskäikudeks

Ükskõik, millise iseloomuga on sinu reis, head jalanõud kuluvad alati ära, seda eriti, kui armastad avastada uusi sihtkohti ringi jalutades. Arvesta ilmastikuga, mis on sinu reisisihtkohas ja võta kaasa jalanõud, mida saab kanda ka kõige aktiivsematel päevadel. Nendeks võivad olla kas mugavad sandaalid (näiteks Crocs sandaalid), mis sobivad mitmete kilomeetrite läbimiseks, või hoopiski tossud, tennised.

Kui sinu sihtkohas on talv, siis veendu, et kaasas on saapad, mis on piisavalt soojad ja mugavad.

Lisaks igapäevastele jalanõudele haara kaasa ka kingad, et külastada planeeritud kontserdi, teatrietendust või minna romantilisele õhtusöögile koos oma kaaslasega.

Näo- ja kehahooldustarvikud heaks enesetundeks

Shampoon, palsam, duššigeel ja erinevad näohooldustooted on lausa kohustuslikud tarvikud, mida kaasa võtta. Kui sa reisid käsipagasiga, siis pea meeles, et ühe inimese kohta võib kaasa võtta kokku kuni 1 liitrit erinevaid vedelikke, sealjuures ühe pudeli maksimaalseks suuruseks on 100 ml. Äraantava pagasiga on palju lihtsam ja sa ei pea soetama või enda ilutarvikuid väiksematesse anumatesse ümber valama.

Kui sind ootab ees päikesereis, siis võta kaasa päikesekaitsekreem. Sõltuvalt UV kiirguse intensiivsusest ja sinu naha iseloomust, tuleb valida sobiva tugevusega kaitsekreem. Üldiselt on soovitatav soetada vähemalt SPF30 kui mitte kõrgema tugevusega toode.

Kargesse ja talvisesse sihtkohta sõites, veendu, et sul oleks kaasas niisutavad tooted, mis aitavad hoida näonaha niiskustaset ka kõige külmemates tingimustes.

Kõik need reisimiseks vajalikud tooted saad soetada mugavalt Kaup24 ja Hansapostist. Nii hoiad oma väärtuslikku aega kokku ja ei pea enne suurt reisi poode läbi käima.

Copy
Tagasi üles