Ravimiettevõttega maja jagav lasteaed võib jääda osast ruumidest ilma

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Kolme korpusega hoones aadressil Eerika 1 tegutsevad nii ravimiettevõte Icosagen kui ka lasteaed Laululind.
Kolme korpusega hoones aadressil Eerika 1 tegutsevad nii ravimiettevõte Icosagen kui ka lasteaed Laululind. Foto: Kristjan Teedema

Soinaste lasteaia Laululind Eerika filiaal on 2014. aastast asunud ravimiettevõttele Icosagen kuuluvas kolmekorpuselises hoones koos ettevõtte endaga. Nüüdseks on Icosagenil ruumivajadus suurenenud ja firma alustas vallaga läbirääkimisi rendilepingu muutmiseks ning osa ruumide tagasi saamiseks. See tähendab, et lasteaial tuleb edaspidi hakkama saada tõenäoliselt kitsamates oludes.

Icosageni operatiivdirektor Andres Tover kinnitas, et Kambja vallaga on ruumide asjus läbirääkimised käimas, kuid enne kui leping on sõlmitud, ta lähemalt rääkida ei saa. «Otsime koostöös Kambja vallavalitsusega sobivaid lahendusi, et tagada lastele lasteaias käimiseks nõuetekohased tingimused,» lausus ta.

Kambja vallavanem Illari Lään ütles samuti, et enne kui pooled on kokkuleppele jõudnud, ei soovi ta muudatuste sisu avada. «Tegemist ei ole olukorraga, kus varrukast oleks võtta kiire ja lihtne lahendus,» põhjendas ta lühidalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles