Malle Pärn: miks ma ei saa hääletada igasugu eelarvete ja strateegiate poolt (1)

Malle Pärn
, Tartu volikogu liige, EKRE
Copy
Malle Pärn
Malle Pärn Foto: Sille Annuk

Oktoobris esitati Tartu linnavolikogule hääletamiseks Tartu «targa linna» strateegia. Lugesin läbi, teate, hinge võttis kinni. Nii ilus oli! Küll ma tahaksin elada sellises linnas, mis teeb mind targaks, ilma et ma ise peaksin selleks pingutama. Linnas, kus kõik on nii hästi ja isegi inimesed on terved ja õnnelikud ja saavad hästi hakkama. Kes ei tahaks olla tark inimene targas linnas?

Aga mina ei saanud selle ilusa plaani poolt hääletada. Sest seal oli nii palju terminoloogilisi küsitavusi, mis alati tekitavad minus umbusaldust. Kui ma kass oleksin, siis ajaksid nad mul turjakarvad püsti.

Toon mõned neist siin ära. Kliimaneutraalne linn. Nutikas ettevõtluslinn. Teadmuslinn. Tark linn. Kaasav haridus. Elurikkus, rohealad. Rohekoridor. Mitmekultuurilisuse kasv. Hooliv ja loov linn. Haridusuuenduste väljatöötamine. Õppijakeskne õppetöö. Õppijast lähtuvate õppevormide ja metoodika arendamine. Avatust toetav õppekeskkond. Energiapositiivne linn. Liikuvuskeskused. Inspireeriva elukeskkonnaga linn. Inimene, kes oskab ennast tööturul positsioneerida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles