Toidukauba tellimine ePrismast on lihtne ja mugav

Prisma Peremarket
Copy
Foto: Prisma Peremarket

Kas tundub ahvatlev anda kellelegi usaldusväärsele oma poenimekiri ja olla muretu, sest kõik tooted saavad täpselt vastavalt sinu soovidele leitud ja kohale toodud? Sisuliselt täpselt sel põhimõttel ePrismas ostlemine toimubki. ePrisma on Prisma e-pood, mis pakub laia tootevalikut ja alati odavaid hindu.

ePrisma pakub Eesti jaekettide veebipoodide seas kõige laiemat kaubavalikut ning toimetab klientidele kätte nii toidu- kui tarbekaupa. Ühe tellimusega saab osta nii nädala toiduvaru kui ka näiteks kummikud kevadise sulailma tarvis või uue jalgratta lapsele.

Tänu laiale taimetoiduvalikule on Prisma paljude veganite lemmikkauplus ning hea valik veganitooteid ootab taimse toitumise austajaid ka Prisma e-poes. Samuti aitab ePrisma lihtsustada lapsevanemate elu, sest kõik lastele vajalik on vaid paari kliki kaugusel, alustades lastetoitude ja mähkmetest ning lõpetades mänguasjade ja mitmesuguste tarvikutega.

Veebipoes on esindatud ka lai valik taskukohaseid Prisma omabränditooteid. Eelistades tavatoodetest odavamaid omatooteid on võimalik säästa raha ilma, et peaks järele andma kvaliteedis. Prismas on sellised omabrändid näiteks Rainbow, Xtra, Ciraf, House ja Kotimaista. Samuti aitavad ostukorvi odavamaks muuta Prisma nädalalõpukampaaniad, mis võimaldavad soetada tuntud markide kvaliteetseid tooteid sel hetkel turu parima hinnaga.

Prisma veebipoest tellides toimetatakse kaup sinu koduukseni. Lisaks linnasisesele tarnele toob ePrisma tellimused koju ka väljaspool linnapiiri. Nii saab lisaks Tartule kaupa tellida ka Tartust 25 kilomeetri raadiuses asuvatesse Lähte, Nõo, Elva, Roiu, Melliste ja Võnnu piirkondadesse. ePrisma klient Ragne nendib, et tema on laia tarnepiirkonna eest tänulik, kuna see võimaldab tal tellida vajalikud toidukaubad oma linnapiirist väljaspool elavatele eakatele vanematele. „Kuna nende endi jaoks on suurte kottide kandmine juba keeruline, on Prisma e-poest tellimine hea ja mugav lahendus. Mina saan omakorda olla kindel, et vanemate toidulaual on hea ja värske toit – teinekord lisan ostukorvi mõned huvitavad puuviljad või kevadiseks turgutuseks C-vitamiini tervisetoodete valikust,“ rääkis Ragne.

Tarne võimalikkust oma aadressile saad lihtsalt ja kiiresti kontrollida Prisma kodulehel.

Foto: Prisma Peremarket

Toodete otsimine ePrismas on lihtne ja loogiline, soovitud toote võib leida otsingut kasutades või virtuaalseid kaubariiuleid sirvides. Veebipoodi saavad kasutada kõik soovijad, kuid rohkem võimalusi on Prisma Kontoga sisse loginud klientidel. Näiteks on sisselogituna võimalik salvestada ostunimekirju, mida saab tulevaste ostude ajal uuesti kasutada. See teeb ostlemise veelgi mugavamaks, sest lemmiktooted on sind ostukorvis juba ootamas.

Kui kõik vajalikud tooted on ostukorvi lisatud, on järgmine samm valida, kuidas soovid kaupa kätte saada. ePrismast saab tooteid tellida kas otse koju, DPD-pakiautomaati või „Telli ja tule järele“ kättesaamispunkti.

Kui kohaletoimetamise aadress on sisestatud, tuleb valida tarneaeg. Selleks vali ettepakutud variantidest endale kõige paremini sobiv kuupäev ning ajavahemik. Olenevalt tellimuste mahust on tihti võimalik kaup kätte saada juba samal päeval. Viimaseks sammuks on veel tellimuse kinnitamine ning makseviisi valimine, peale seda jääb sul vaid üle oodata kulleri telefonikõnet või SMS-i.

Hea on ka teada, et olles ePrismast tellides Prisma Kontoga sisse loginud, kogud igalt ostult Kontoraha. Nimelt maksab Konto sulle kuni 3% sinu igakuisest ostusummast boonusrahana tagasi. Kogutud Kontoraha saad hiljem kasutada Prisma kauplustes uute ostude eest tasumiseks.

Keskmiselt kogub Prisma Kontot kasutav pere aastas ligi 170 eurot boonusraha, mida saab kasutada kas jooksvalt või ühekorraga mõne suurema ostu jaoks.

Copy
Tagasi üles