Järgmisel nädalal muutub rongide sõiduplaan

Egeli Raudmäe
, ajakirjanik
Copy
Tulevast nädalast muutub rongide sõidugraafik.
Tulevast nädalast muutub rongide sõidugraafik. Foto: Postimees / SILLE ANNUK

Raudtee remonditööde tõttu muutub esmaspäevast, 27. märtsist Elroni rongide sõiduplaan. Muudatused puudutavad eelkõige ida- ja kagusuuna ronge ning vähesel määral ka Tallinnaa-Pääsküla liini.

«Eesti Raudtee alustab taas remonditöid Tapa ja Aegviidu vahel, mistõttu suletakse sellel lõigul üks kahest teest. Seetõttu tuleb muuta ka rongide liiklusgraafikut,» sõnas Elroni müügijuht Ronnie Kongo.

Lisaks kellaaegade muutusele on Tartu, Narva ja Rakvere liini rongide sõiduaeg kiiruspiirangute tõttu senisest mõnevõrra pikem.

«Mõistame, et Eesti Raudtee tööd põhjustavad ka meie reisijatele ebamugavusi. Püüdsime väljumisajad hoida võimalikult reisijasõbralikud, kuid arusaadavalt on meie valikud äärmiselt piiratud, sest ühte teed ei saa enam kasutada. Hea on siiski see, et tänu praegu tehtavatele töödele saavad rongid tulevikus senisest veelgi kiiremini sõita,» lisas Kongo.

Elron palub sõitjatel uued väljumisajad järele vaadata.

Uued sõiduplaanid leiab Elroni kodulehelt, peagi ka ooteplatvormidelt. Tasuta rongiinfot jagab ööpäev läbi kliendiinfo telefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles