Elvas algasid Verevi rannaplatvormi rekonstrueerimistööd

Tartu Postimees
Copy
Elvas alustati kaua kirgi kütnud Verevi rannaala ajakohastamisega.

 

 

 

 
Elvas alustati kaua kirgi kütnud Verevi rannaala ajakohastamisega.        Foto: Kayvo Kroon

Sel nädalal alustati Verevi järve rannaplatvormi rekonstrueerimist. Tööd planeeritakse valmis saada suplushooaja alguseks 15. maiks.

Rekonstrueerimistööde käigus vahetatakse välja rannaplatvormi, vettehüppetorni ja rannavalvehoone terrassi laudised koos puidust kandekonstruktsioonidega. Rannaplatvormile ja hüppetornile paigaldatakse 12 uut ujumisredelit. Rannaplatvormi kitsamale osale paigaldatakse käigusild ning laiemale osale rajatakse trepp kogu platvormi laiuselt.

Verevi rannaplatvormi laudise väljavahetamise vajadus oli juba hädavajalik, sest pealmist laudist kandvad prussid olid suurel määral mädanenud. Seetõttu olid ohtlikuks muutunud ujumisredelite kinnituskohad ning suurema rahvahulga korral ka platvormi üldine kandevõime.

Sel nädalal tuuakse objektile piirdeaiad ja muu tarvilik tööde alustamiseks. Samuti eemaldatakse platvormidelt lumi, mis raskendaks lammutustöid. Töövõtja loodab maksimaalselt ära kasutada järvejääd, mis lihtsustab tööde teostamist. Lisaks aitab jää vältida ka lammutusjääkide järvevette sattumist.

Tööde ajaks ehitusala piiratakse, et vältida kõrvaliste isikute viibimist ehitusobjektil.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles