Legionella'st võitu saanud V Spa avab täna õhtul uksed

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Tartu V Spa basseiniveega on kõik korras, see vastab normidele. Probleem oli kraani- ja dušivees, mis nüüdseks on korda saadud.
Tartu V Spa basseiniveega on kõik korras, see vastab normidele. Probleem oli kraani- ja dušivees, mis nüüdseks on korda saadud. Foto: Kristjan Teedema

Legionella bakteri kõrgete näitude pärast veidi üle kahe nädala suletud V Spa veenäidud on korras ning spaa avab uksed taas reede õhtul.

Terviseameti lõuna regionaalsosakonna juht Tiia Luht kiitis V Spa juhtkonda oskusliku tegutsemise eest ning kinnitas, et spaa veeproovid on korras. «Nad tegid veesüsteemidele kloorišokke, see töö on andnud loodetud tulemuse,» sõnas Luht.

Lisaks terviseameti soovitatud protseduuridele paigaldas V Spa kõikidele tarbevee süsteemidele uue nüüdisaegse veetöötlemise süsteemi, mis tagab alates 15. märtsist kogu tarbevee mikroorganismide paljunemiseks sobimatu keskkonna. Samas tagab see süsteem vee ohutuse ning lõhnatuse ja maitsetuse. V Spa avab uksed täna õhtul kell 17.

V Spa juhtkond vahendas sotsiaalmeedias, et klientide ohutus on neile kõige olulisem ning nii jätkatakse majasiseste proovide ja muidugi ka regulaarsete terviseameti poolt ette nähtud proovide võtmist, mille tulemused kõikide Eesti spaade ja ujulate kohta on alati avalikult kättesaadavad veebis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles