Algasid Aura keskuse veepargi laiendamise ettevalmistustööd

Tartu Postimees
Copy
Aura veekeskuses alustatakse laiendustööde ettevalmistusega.
Aura veekeskuses alustatakse laiendustööde ettevalmistusega. Foto: Erakogu

Aura keskus rajab seni suures osas tühjana seisvale terrassile pereala, mis ühendatakse veepargiga.

Laiendatavast alast saab koht, kus peredel on võimalik koos aega veeta ja atraktsioone nautida. Perealale tulevad väikelaste bassein, leilisaun, troopikatuba ja vihmatuba.

Aura keskuse juhataja Kairit Matto usub, et just vihmatuba pakub klientidele uusi elamusi, sest sellesarnast atraktsiooni lähimast ümbrusest ei leia. «Vihmatuba, kus külastaja saab proovida erinevaid vihmavariante, on Eestis ainulaadne,» ütles Matto. «Veepargi laienduse eesmärk on pakkuda paremat teenust peredele, eriti väikelastega külastajatele. Külastajate poolt on väga oodatud ka uus leilisaun.»

Keskuse uus pereala valmib septembris. Ehitustööde ajal on  on Aura keskus avatud tavapärastel aegadel kuni 18. juunini, mil algab hooldusremont. Hooldustööd kestavad 11. juulini ning tööde ajal on keskus suletud. 

Projekti  «Aura Keskuse veepargi laiendus» rahastatakse Euroopa Liidu koroonapandeemiale reageerimise raames. Toetussumma on 195 195 eurot. Projekti kogumaksumus on umbes 1,2 miljonit eurot. Töid  teeb PVH Ehitus OÜ.

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles