Laps sai Tartu lähistel ohutussaarel autolt löögi, juht põgenes sündmuskohalt

Veiki Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Autolt löögi saanud poiss toimetati haiglasse kontrolli. Pilt on illustreeriv.
Autolt löögi saanud poiss toimetati haiglasse kontrolli. Pilt on illustreeriv. Foto: Margus Ansu

Eile hommikul kell 7.36 juhtus liiklusõnnetus Kambja vallas Reolas, kus kümneaastane laps sai löögi autolt, mille juht seisma ei jäänud ning lahkus sündmuskohalt. Kergemaid vigastusi saanud poiss viidi koos emaga Tartu ülikooli kliinikumi kontrolli.

Liiklusõnnetus juhtus Tartumaal Reolas, kus ees pidurdanud sõiduki tõttu keeras sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 60-aastane naine vasakule ning sõitis ohutussaarel otsa sõidutee ületamist oodanud kümneaastasele poisile.

Peale avariid Toyota juht aga seisma ei jäänud ning lahkus sündmuskohalt veendumata, mis lapsega õnnetuse järel juhtus ning kas ta abi vajas.

Õnnekombel juhtus avariipaigast parasjagu mööduma Lõuna prefektuuri töötaja, kes peatas auto ja ruttas lapse juurde. Ta veendus, et lapsel ei ole eluohtlikke vigastusi, kutsus abi ning võttis šokis lapse oma sõidukisse meedikute saabumiseni sooja. Samal ajal sai prefektuuri töötaja lapse käest tema vanema telefoninumbri ning andis juhtunust teada ka lapse vanemale.

«Ametnik rahustas nii last kui ka tema vanemat ning kinnitas, et õnnestus oli küll hirmuäratav, kuid poisiga on suures pildis imekombel kõik hästi,» kirjeldas politsei pressiesindaja Ragne Keisk õnnelikult lõppenud õnnetust. Avariipaigale saabunud meedikud kinnitasid niisamuti, et lapsel oli õnne. «Ta viidi küll vigastuste fikseerimiseks traumapunkti, kuid tal läks õnneks, suuremat viga ta ei saanud ning peale esmaabi lubati ta kodusele ravile,» jätkas Keisk.

Politsei tuvastas masina ja selle juhi, kontrollis tema kainust ning juhtimisõigust – naine oli kaine, tal oli juhtimisõigus ning tema masina rehvid vastasid nõuetele. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei menetlust ning selgituste andmiseks kutsuti naine jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles