Uus tartlasest täht poliitikataevas (9)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Erakonna Eesti 200 aseesimees Kristina Kallas sõitis eile rongiga Tallinna koalitsiooniläbirääkimistele, et koos Reformierakonna ja sotsidega panna paika võimuliidu sihid järgmiseks neljaks aastaks.
Erakonna Eesti 200 aseesimees Kristina Kallas sõitis eile rongiga Tallinna koalitsiooniläbirääkimistele, et koos Reformierakonna ja sotsidega panna paika võimuliidu sihid järgmiseks neljaks aastaks. Foto: Margus Ansu

Kiviõlist pärit tartlanna Kristina Kallas kiirustas eile hommikul Tallinna rongiga koalitsioonikõnelustele, mis peaks visandama tulevase valitsuse piirjooned ja looma pildi, kus suunas meie elukorraldus lähiaastatel muutub. Rõõmu valimistulemuse üle oli tal Eesti 200 aseesimehena raske varjata.

Kuidas võttis te pere vastu valimistulemuse ja teadmise, et emme ongi varsti minister?

Esmaspäevaga sai läbi koolivaheaeg ja poeg kirjutas pärastlõunal sõnumi: «Emme, kas te teete siis selle diili Reformierakonnaga vä?» Ilmselt koolis oli jutuks. Lastega oli sellest juttu juba varem, tõenäosus, et pean rohkem Tallinnas olema, on suur. Nad on sellega leppinud ja mõnes mõttes neile vist isegi meeldib, pojale meeldivad Pirital BMX-ratta rajad, ta käib minuga kaasas, et saaks seal sõita.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles